marți, 20 aprilie 2010

TALHAR CONVERTIT LA ISLAM IN TIMPUL JAFULUI

بسم الله الرحمن الرحيم


Un hot care incerca sa jefuiasca un magazin din Long Island a fost dezarmat si convertit la islam, de catre vanzatorul pakistanez.

Mohammad Sohail se pregatea sa inchida magazinul, putin dupa miezul noptii, cand un barbat a intrat inarmat cu o bata de baseball si i-a cerut banii din casa de marcat, potrivit CNN.

Vanzatorul a reusit sa scoata o pusca de sub tejghea si l-a somat pe talhar sa arunce bata si sa se aseze in genunchi.

Atacatorul a cedat nervos si a inceput sa planga. "Nu chema politia, nu ma impusca, te rog. Nu mai am bani, nu mai am nimic de mancare acasa", i-a spus hotul.

In loc sa cheme politia, pakistanezul l-a pus pe om sa promita ca nu va mai incerca sa jefuiasca pe nimeni, dupa care i-a dat 40 de dolari si o paine.

Impresionat de modul in care vanzatorul s-a purtat cu el, hotul l-a rugat sa-l converteasca la islam.

Sohail a fost de acord si dupa ce l-a pus pe talharul amator sa recite profesiunea de credinta islamica (shahada), i-a spus: "Felicitari! Acum esti musulman."


Sohail spune ca a vrut sa-i mai dea hotului si niste lapte pentru acasa, insa acesta a fugit din magazin cand vanzatorul s-a intors cu spatele.

Politia inca il mai cauta pe suspect, insa vanzatorul spune ca nu va depune plangere impotriva lui. "Omul avea o situatie grea, toata lumea are probleme acum, din cauza crizei economice", spune pakistanezul.

Sursa:ziare.com

2 comentarii: