duminică, 9 mai 2010

O "INVITATIE LA ADEVAR"? (1)

بسم الله الرحمن الرحيم


Asociatia Musulmanilor din Romania este una din numeroasele tentacule ale “caracatitei” ce controleaza, inca, mare parte din comunitatea musulmana din Romania. Unele dintre armele preferate ale “caracatitei” sunt minciuna si manipularea.

Ce vreau sa spun?

Desi pe situl oficial al “caracatitei” primim o "invitatie la adevar"…, iata ce adevaruri se ascund in spatele acestui mesaj:

Asadar, Asociatia Musulmanilor din Romania a fost infiintata in data de 31.10.2006, avand numarul de inregistrare national 3632/A/2006, numarul de incheiere 230, inscrisa in judetul Constanta.

Fondatorii ei sunt : Cherim Enghin, Gemaledin Demirel, Cherim Melek, Gemaledin Aisen, Bari Nerdin, Nurla Ozghin. Adica, familii de musulmani din Romania, de origine tatara, fidele “caracatitei”, ce sunt puse sefi de “paie” peste toate tentaculele ei din Romania.

Adevaratul obiectiv principal pentru care a fost infiintata aceasta asociatie, inscris in documentatia depusa la judecatoria Constanta in momentul in care s-a depus dosarul de infiintare a asociatiei, este:

“CONSERVAREA, DEZVOLTAREA ŞI PROMOVAREA IDENTITĂŢII DIN PUNCT DE VEDERE LIGVISTIC, AL TRADIŢIEI, AL OBICEIURILOR ŞI AL RELIGIEI COMUNITĂŢII TURCO-TĂTARE MUSULMANE DIN ROMÂNIA PRECUM ŞI INTEGRAREA ACESTORA ÎN VIAŢA SOCIAL ECONOMIC-CULTURALĂ ROMÂNĂ.”

Vezi: http://www.just.ro/Portals/0/WWWW/files/registrul_ong/Asociatii29042010.pdf

In schimb, pe situl oficial al Asociatiei Musulmanilor din Romania, surpriza! - obiectivul principal declarat de asociatie este:

“ASOCIATIA ARE CA SCOP CONSERVAREA, DEZVOLTAREA SI PROMOVAREA IDENTITATII COMUNITATII MUSULMANE DIN ROMÂNIA PRECUM SI INTEGRAREA ACESTORA ÎN VIATA SOCIAL-ECONOMIC-CULTURALA ROMÂNA.”

Vezi:http://www.asociatiamusulmanilor.ro/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=25&Itemid=37

Putem lesne observa ca AMR declara, dupa bunul plac, doua obiective principale total diferite, functie de interese... Constatarea naste cateva intrebari justificate:

1. Oare, in opinia dumnealor, comunitatea musulmana din Romania inseamna numai comunitatea turco-tatara din Romania?

2. In asociatie sunt cooptati pe pozitii decorative si romani. Cu ce scop? Pot ei oare sa ajute la : “CONSERVAREA, DEZVOLTAREA ŞI PROMOVAREA IDENTITĂŢII DIN PUNCT DE VEDERE LINGVISTIC, AL TRADIŢIEI, AL OBICEIURILOR ŞI AL RELIGIEI COMUNITĂŢII TURCO-TĂTARE MUSULMANE DIN ROMÂNIA PRECUM ŞI INTEGRAREA ACESTORA ÎN VIAŢA SOCIAL ECONOMIC-CULTURALĂ ROMÂNĂ”?

3. Unde s-a mintit? La judecatoria Constanta , unde s-a inscris asociatia, sau pe site-ul oficial al asociatiei?

In fapt, totul este construit pe minciuna, Asociatia este folosita de “caracatita” drept unealta: in Dobrogea pentru a controla musulmanii turco-tatari; iar, in restul tarii, pentru a controla musulmanii romani.

Este dureros si de neinteles ca unii dintre musulmanii de origine romana accepta sa fie partasi la o asemenea mascarada. Imi este greu sa cred ca acestia chiar nu stiu in ce au intrat… Daca nu au stiut, sa verifice cele scrise de mine. Daca stiu, si inca raman acolo, ... consider ca asteapta urmatorul episod pe acesta tema.

Voi revenii si cu alte “invitatii la adevar”…

Marian VADUVICI

SURSA: IslamRoumaniaNews

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu