miercuri, 10 martie 2010

COMUNICAT ARM

ÎN NUMELE LUI ALLAH, CEL MAI MILOS, CEL MAI MILOSTIV


Alianța Românilor Musulmani a luat act, cu profundă consternare, despre republicarea, in presa suedeză, a unora dintre caricaturile ce batjocoresc imaginea unuia dintre cele mai scumpe simboluri ale Islamului - Profetul Muhammad (Pacea și binecuvântarea fie asupra lui).


Alianța Românilor Musulmani condamnă cu hotărâre acest act iresponsabil de provocare lansat la adresa întregii lumi Islamice.


Acest gest, al unor indivizi fară Dumnezeu, a căror unică preocupare este promovarea celor mai josnice moravuri, nu face decât să dovedească, fără echivoc, că publicarea, cu circa 3 ani în urmă, a unor materiale asemănătoare nu a fost deloc o întâmplare.


Nu putem să nu remarcăm că, și acest atentat mârșav la adresa credinței noastre – Islamul, este făcut, ca și precedentele, în numele susținerii principiilor unei “societăți deschise” și a “libertății de exprimare”.


Încercarea de a justifica republicarea acestor mâzgălituri scandaloase, ca replică la descoperirea unu presupus complot de asasinare a autorului, nu se suține, întrucât acuzațiile nu au fost dovedite până în prezent. Așadar, precipitarea cu care s-a inițiat această nouă campanie de denigrare a Islamului și a musulmanilor, denotă mai degrabă o premeditare a acesteia.

Nu avem niciun motiv să credem în sinceritatea intențiilor afirmate de către acești “jurnaliști”, precum că acțiunea lor ar fi un act “ în apărarea libertății de exprimare, tot mai ameninţată…”, deoarece ea vine din partea unor indivizi animați de porniri xenefobe, caracteristice fascismului.

Libertatea nu se apără cu minciuni și insulte. Liberatea se apără prin exemplul personal, prin conduită morală și decență, cât și prin promovarea bunul simț și a valorilor umane comune tuturor indivizilor, indiferent de rasă sau credință.


Islamul este religia adevărului și a dreptății, este Voia Lui Dumnezeu (Allah). Islamul nu face diferență între oameni, toți având dreptul la viață și demnitate, indiferent de religia lor.

A batjocori persoana Profetului Muhammad (Pacea și binecuvântarea fie asupra lui) , este o blasfemie și o injurie la adresa tuturor Profeților lui Dumnezeu (Pacea și binecuvântarea fie asupra lor); o agresiune îndreptată împotriva tuturor: musulmani, creștini sau iudei.


Acum suntem noi, musulmanii, atacați, maine vă vor ataca pe voi, frații creștini sau iudei, căci dușmanul acestor indivizi este oricine rostește voia lui Dumnezeu și cheamă la bună-cuviință.


Alianța Românilor Musulmani cere autorităților suedeze să oprească neîntârziat această campanie murdară și să nu încurajeze, în nici un fel, atitudinile xenofobe.


Alianța Românilor Musulmani face apel către toți musulmani și cetățenii de bună-credință să protesteze pașnic împotriva acestui act de intoleranță și discriminare cu caracter fascist.

Cu voia lui Allah(Dumnezeu) noi nu vom înceta să rostim adevărul și să fim dintre cei dreptcredincioși.


Alianța Românilor Musulmani

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu