duminică, 7 martie 2010

86 400 $ ZILNIC

بسم الله الرحمن الرحيم




Imaginati-va o banca care va alimenteaza zilnic contul cu 86 400 $. Si nu va cere sa-I restituiti.In fiecare seara va sterge suma neutilizata pe parcursul zilei.Ce ai face?Bineinteles ca ai utiliza toata suma.Ai profita de fiecare banut.
Fiecare dintre noi are o asemenea banca.Numele ei e TIMP.In fiecare dimineata iti da un credit de 86 400 de secunde.
In fiecare seara iti sterge creditul nefolosit in a face bine si nu iti cere nimic in schimb.Nu ai nici o descoperire de cont.In fiecare zi iti va deschide un alt cont.In fiecare seara va anula contul existent.Daca nu folosesti creditul disponibil pierderea este a ta, pt ca nu se mai intoarce.
Nu il mai poti folosi maine.Trebuie sa folosesti creditul de azi tot azi.Investeste-l in asa fel incat sa-ti aduca sanatate,bucurie si success!
Pt a va da seama de valoarea UNUI AN, intrebati un student care a ramas repetent.Pt a realiza valoarea UNEI LUNI intrebati o mama care a nascut prematur.Pt a realiza valoarea UNEI SAPTAMANI intrebati un editor al unui ziar care apare saptamanal.Pt a realiza valoarea UNEI ORE intrebati o persoana care asteapta un autobuz care intarzie.Pt a realiza valoarea UNEI SECUNDE intrebati o persoana care tocmai a evitat un accident. Pt a realiza valoarea UNEI MILISECUNDE intrebati un atlet care tocmai a castigat o medalie olimpica.Pretuiti fiecare clipa pe care o aveti!Si pretuiti-o si mai mult petrecand-o cu cineva cu care merita sa v-o petreceti.
Si amintiti-va ca timpul nu va asteapta!Ziua de ieri este istorie!Ziua de maine este un mister!Ziua de azi este un dar!De aceea se numeste PREZENT!
Allah (Subhanahu wa taala) sa ne ajute sa pretium cum trebuie darul pe care l-am primit.



“In numele lui Allah cel Milostiv Indurator
Jur pe timp!
Ca omul va fi in pierdere,
Afara de aceia care cred si implinesc fapte bune,si se indeamna unul pe altul catre Adevar si se indeamna unul pe altul la rabdare.” (Surat Al’-Asr, 103)

Sursa: TTI

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu