miercuri, 30 iunie 2010

OPINIA UNUI OM DE STIINTA MUSULMAN

بسم الله الرحمن الرحيم



Doctor Abd Al-Hamid Al-Ansari, fost decan al Facutatii de Shari’a (Legislatie islamica) din cadrul Universitatii din Qatar- articol aparut publicatia Al-Raya:

Avem de-a-face cu un nou Islam, un Islam furios care este ostil lumii, prin fii sai ,pe care nu i-am educat si invatat bine, si in care nu am imprimat cultura. Ei poarta o ura pentru viata si pentru cei vii

Curicula noastra nu a reusit sa planteze in inimile lor, valorile umane ale iubirii si ei s-au prabusit la pieptul extremismului si al violentei, devenind un pion in jocul imamilor urii si agresiunii care emit fatwa (opinii religioase) si instructiuni (religioase).

“(Acesti imami) le-au spus: “ Lumea va uraste si islamul vostru. Cultura Vestului vrea sa elimine identitatea voastra, religia voastra si Legislatia voastra religioasa ( Shari’a). Deaceea voi trebuie sa purtati un jihad de raboi, in sustinerea religiei voastre.”

Rezultatul amar a fost acela ca i-au transformat in oameni care se sinucid explodand, impreuna cu altii nevionovati

In trecut, lumea a fost afectata de operatiuni de sinucidere, dar care au fost savarsite de catre ne-musulmani. Astazi, nimeni nu se sinucide dintre femei si copii, intr-un restaurant, intr-un spital, or intr-un metrou, afara de musulmani, care continua sa faca aceasta, terorizand oamenii. Aceasta nu inseamna toti musulmanii, ci doar Sunni (NA- musulmanii suniti). Si aceasta nu inseamna toti sunitii, ci doar un grup numit Salafiyya Jihadiyya, care sunt rezultatul, ori combinatia principiului guvernarii exclusive a Lui Allah ( hakimiyya), conceputa de Sayyid Qutb si Fratii Musulmani, si Salafiyya Wahhabiyya, care sustine Takfir ( NA-acuzarea celorlalti musulmani de apostazie).

Oare religia noastra este de acord cu ideea sinuciderii? Este permis musulmanului se se sinucida prin explozie, intre altii, pentru ca sunt dusmanii sai?

Sursele islamice sacre, se refera la aceasta, ca fiind unul dintre cele mai mari pacate. Timp de 14 secole, toata literatura de jurisprudenta islamica, privitoare la Jihad ( NA- ca razboi), nu a permis ranirea femeilor si copiilor. Mai mult, chiar daca inamicul a violat toate lucrurile sacre si a ucis femei si copii ( NA- musulmani), Islamul interzice a se raspunde in acelasi mod- pentru ca in ochii nostri, Jihadul este legat de moralitate si de virtutile frumoase si ni se interzice a actiona in conformitate cu crimele inamicilor.

Acesta este un principiu solid in cartile noastre de jurisprudenta, in curricula noastra si in capitolele despre jihad ( din cartile de jurisprudenta).

Legislatia islamica (shari’a) a hotarat ca este interzis a rani civili si a ramas valabila (pentru secole) pana la Sheikh Qaradawi si un grup de ulema ( oameni de stiinta religioasa) care au creat o bresa periculoasa cu privire la Jihad. Aceasta s-a intamplat cand, din sustinere pentru Hamas, el a hotarat ca operatiunile de sinucidere printre civili, sunt legale. El a spus: Acesta este un glorios tip de jihad si este un fel de teroare care este legitima conform cu shari’a ( legislatia islamica). El a afirmat ca in Israel nu este diferenta intre civil si soldat- pentru ca, un copil de astazi este un luptator de maine, si ei sunt toti, ocupanti.

El a aplicat aceeasi fatwa (opinie religioasa) pentru operatiunile de sinucidere din Irak, spunand ca nu este nici o diferenta intre un civil American si un membru al armatei americane- pentru ca civilii servesc soldatii. Apoi el a aplicat aceasta, la toti civilii, musulmani si ne-musulmani ( in Irak), care au legaturi cu fortele de ocupatie, hotarand ca sentinta pentru cineva care colaboreaza cu ocupantul, este aceeasi cu sentinta pentru ocupant in sine.

Aceasta fatala bresa a creat o criza morala si ideologica in Islam… si a cauzat multe daune Islamului si musulmanilor. Decaderea morala a ajuns la punctul in care ei ucid prin explozii, copii in Bagdad si civili pasnici in autobuzele din Londra. Aceste fatwa ( opinii religioase) reprezinta o morala si o ideologie marcate de rusine, pe care trebuie sa o curatam din religia noastra.

Intrebarea care se pune: De ce acesti oameni de stiinta islamica au permis operatiunile de sinucidere? Ei spun ca aceasta este o arma prin care vom imprastia sangele inamicului, vom raspandi frica printre ei, si vom razbuna onoarea musulmanilor in Palestina, Irak, Afganistan, Kashmir si Cecenia, care a fost pangarita de politica opresiva a Occidentului si a Americii.

Ce declaratie mizerabila si ce justificare mizerabila. Justificam noi, operatiunile barbare cu pretentia ca ni s-a facut o nedreptate si deci suntem victime? Am suferit noi si doar noi singuri, nedreptate in acest conflict mondial? Avem noi o parte in injustitia de care ne plangem? Suntem noi ingeri si ei sunt diavoli? Razbunam noi onoarea natiunii islamice prin operatiunile de sinucidere ? Restauram noi onoarea ranita a natiunii ucigand copii in Irak si atacand locurile sfinte ale shiitilor (musulmanii shiiti)? Ce legatura este intre uciderea musulmanilor nevinovati in Algeria, Arabia Saudita, Maroc, Turcia, Pakistan, Cecenia si injustitia Americana impotriva noastra?

Predicatorii stand la amvon striga: Uite cum ei omoara musulmani peste tot! Dar cine este cel care ucide musulmani? Sunt atacurile sinucigase care ucid musulmani- intr-un procentaj de 33% pe zi, in Irak. Doat in doi ani ( de la inceputul razboiului), numarul victimelor dintre civilii irakieni, a ajuns la 30.000, dintre care 20% au fost femei si copii.

Razbunam onoarea noastra omorand musulmani? Ei vorbesc despre asuprirea de catre Vest si America; sunt ei cu adevarat asupriti? Daca da, ce fac ei in Europa si in capitala Londoneza, care este plina de imami fundamentalisti?

Noi am condamnat terorismul si era mai bine daca nu o faceam (NA- in felul in care am facut-o). Condamnarea noastra a fost acompaniata de un mizerabil “ dar”, si ar fi fost mai bine fara el- pentru ca acest “dar” a dat o cale libera pentru propagarea terorismului, si a creat o atmosfera culturala pentru cresterea extremismului.

Nebunia lui Hitler a omorat 50.000, pentru onoarea natiunii germane umilite.
Cat de multi trebuie sa fie omorati de Jihadisti, pentru aroganta unei natiuni islamice umilite? Atacurile sinucigase au omorat 4000 in New York, Madrid, si Londra, si o jumatate de milion in zona musulmana.

Cand oare, majoritatea tacuta isi va ridica vocea impotriva terorismului, pentru a-si apara religia si onoarea?

http://www.memri.org/report/en/0/0/0/0/0/0/1453.htm

sursa:fratii-musulmani.blogspot.com

3 comentarii:

  1. subahanallah
    foarte bun articol, trebuie sa fim atenti, pe cine sa ascultam, dintre sheikh-ii care tin sa fie o autoritate in materie de fatwa

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. stimate domn...articolul de mai sus are mari lacune...din cate stiu eu, 80% din populatie nu merge cu arma la ea....
    doar soldatii care vin in permisie sau pleaca la unitate...
    pentru ca romanii,copii lor fac armata inseamna ca in Romania nu exista diferenta intre civili si soldati..?
    copii iaraelieni care vor face armata dupa 3 ani lucreaza in industrie, in medicina,in invatamant si nu mai vad arma...decat o luna de concentrarea pe an pana la 40 de ani.
    conflictele sunt rezolvate de cine este militar activ in momentul respectiv...
    din pacate cu asemenea logica, stimatul om de stiinta de mai sus este necredibil...
    poate stie sharia,poate stie cate bice se aplica sau cum se taie mana sau se ucide cu piatra....dar nu mai mult -asa ca sa stea
    in banca lui si ....ciocul mic...
    si mai ales la noi in Romania unde nu vrem sharia,nu vrem islamisti fundamentalisti care au nenorocit tarile unde au inflorit -vezi libanul...au adus-o in sapa de lemn cu razboiul civil.

    RăspundețiȘtergere