joi, 4 martie 2010

SOLICITARE DE AJUTOR

بسم الله الرحمن الرحيم


Assalam aleikum!

Am primit din partea micii comunitati musulmane din Turnu Severin, o solicitare disperata de ajutor.Iata despre ce este vorba:

"In numele lui Allah, Cel mai Milos, Cel mai Milostiv,

Lauda lui Allah

Micul centru Islamic din Drobeta Turnu Severin are nevoie de ajutorul dumneavostra!

In urma cu aproape un an de zile, cu Voia Lui Allah, am inaugurat un mic centru Islamic la Drobeta Turnu Severin, in intetia de a salva ce a mai ramas din vechea comunitate musulmana ce si-a avut leaganul pe insula Ada Kaleh. Cu Voia lui Allah, pentru prima oara dupa 45 de ani, aici s-a reauzit azanul si s-a implinit Salah al Jummah (rugaciunea de vineri). Incet, incet, mica noastra comunitate a inceput sa isi redobandeasca identitatea si sa recupereze istoria musulmanilor de pe Islula Ada-Kaleh.

Acum, toate acestea sunt in pericol de a fi irosite din cauza lipsei de fonduri!

Desi costurile nu sunt mari, se ridica la nivelul de cheltuieli pe care il implica un apartament modest din Bucuresti, nu am reusit pana acum sa asiguram o sursa de finantare serioasa si permanenta, in ciuda contributiilor noastre personale.

Cei care vor sa contribuie alaturi de noi la salvarea acestui unic reper al Comunitatii noastre din Dr.Tr.Severin, îi rugam sa ne contacteze la tel: 0252 311 040 sau mobil 0727 746 616

Allah sa-I rasplateasca pe toti cei care, de-a lungul timpului, au fost alaturi si vor fi alaturi de noi! "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu